Färdigspelat för herrlaget i Södercupen 2018

Förra lördagen spelade herrlaget den andra gruppspelsmatchen i grupp 2 mot Dalen/KFF. Matchen slutade med en 0-2 förlust efter att Dalen/KFF petat in sitt andra mål i matchens sista minut. Med lite flyt hade GSIF kunnat få in en kvittering i mitten på andra halvlek då Oskar Jonson Lövbom prickade kryssribban med ett distinkt långskott utanför straffområdet.

I tisdags stod Hällesåker IF för motståndet i den avslutande gruppspelsmatchen i Södercupen 2018. Matchen var mest av akademisk betydelse då det inte fanns någon chans för avancemang för något av lagen. Dock var det inspirerande för GSIF att mäta sina krafter mot en seriekonkurrent.

Matchen präglades av i allmänhet rätt tempofattigt spel och dålig intensitet och energi från GSIFs sida. Dock stod GSIF för en stabil defensiv insats matchen igenom, vilket tyvärr inte hindrade Hällesåker att ta ledningen 7 minuter in i andra halvlek då bollen letades sig in i mål via ett tursamt skott från nära håll. Sista kvarten inledde GSIF kvitteringsjakten och skapade en handfull heta målchanser. Det dröjde dock till den 56:e minuten när Anders Karlsson kunde göra sitt första mål i den rödsvartrandiga tröjan genom att knoppa in en hörna, snyggt mål!

1-1 står sej tills domaren blåser av tillställningen.

Herrlaget slutade på en tredjeplats i Södercupens grupp 2, nu blickar vi framåt mot träningsmatch på lördag (17/3) mot Björndammens BK följt av träningsläger i Falkenberg 23/3-25/3. Veckan efter sparkar vi igång division 6B säsongen 2018! Det blir sköj!