Herrlaget förlorade helgens träningsmatch mot Chalmers IS

Herrlaget förlorade med uddamålet (1-0) mot den före detta seriekollegan, som numera husera i division 6A, Chalmers IS.

Första delen av första halvlek är jämn, ställningskrig på mittplan, GSIF har en del sekvenser med bra spel medans Chalmers mest hotar med lååånga bollar i djupled från deras mittback. Senare delen av första halvlek tar GSIF över spelmässigt med ett bra kombinationsspel och ledningsmålet hänger i luften, men bollen vill inte in bakom motståndar-keepern.

GSIF kommer till matchen med stor trupp och till andra halvlek byts det rätt frisk – lite nytt och lite gammalt. Andra halvlek är inte gammal när GSIF bjussar Chalmers på ledningsmålet. Ett missförstånd i GSIFs backlinje serverar Chalmers anfallare som rullar in bollen i öppet mål, ett riktigt skêtmål kort och gott! Resterande del av andra halvlek fortsätter som första halvlek började, dvs kamp på mitten och båda lagen skapar ett par halvchanser var.

Stundtals bra spel sammanfattningsvis vilket är ett kvitto på att vi är på rätt väg, sedan är det såklart en del detaljer som behöver slipas vidare på och förbättras innan serien drar igång den 4:e april.

Nästa match är mot Lövet/Johannebergs IF onsdagen den 20/3, avspark 20:15 på Guldheden södra.

Vi ses där!